RUNDVLEES
Lekker rundvlees, fijn van draad, botermals, niet vet en vol van smaak. Dat is weivlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Omdat we onze dikbilrunderen plezierig laten grazen op de prachtige weiden in Cromvoirt
Wetenschappelijk is vastgesteld dat vlees van runderen die vooral gras eten rijker is aan omega-3 vetzuren, die een beschermende invloed hebben op het hart en vaatstelsel. Onafhankelijk laboratoriumonderzoek heeft ook aangetoond dat het vet in ons weivlees voor bijna de helft uit onverzadigde vetten bestaat.
Ook worden ze verwend met uitgebalanceerde voeding op natuurlijke basis, die voor het grootste deel op de boerderij milieuvriendelijk telen. In de winter verblijven ze in diervriendelijke, ruime stallen op stro. We selecteren het beste rund al in de wei en voegt aan ons vlees nog een portie vakmanschap toe. Daardoor proeft u topkwaliteit vlees met een ongekende smaak!
De kenmerken van ons kwaliteits rundvlees zijn:
- Uitzonderlijke smaak door het grasgevoerd en intramusculair vet
- Botermals
- Mooi rood van kleur